ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ Πογκμπά… ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ μετά το χειρουργείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ Πογκμπά… ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ μετά το χειρουργείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νάρκωση τα… έσκασε άσχημα στον Πογκμπά μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στον αστράγαλο, με τον Γάλλο σταρ να μοιράζεται μέσω instagram το μετεγχειρητικό… παραλλήρημα του.

Το καλό με τον Πολ Πογκμπά είναι ότι δεν σε κάνει να βαριέσαι ποτέ. Ο Γάλλος τον τελευταίο χρόνο απασχολεί κυρίως με εξωγηπεδικά θέματα, σενάρια φυγής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αντιδράσεις στα social media κι αυτή την φορά επιφύλασσε πλούσιο περιεχόμενο στις ιστορίες του στο Instagram, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στον αστράγαλο.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος άσος μοιράστηκε τις πρώτες του εντυπώσεις μετά την εγχείρηση, φανερά επηρασμένος από την νάρκωση που του είχε χορηγηθεί και… αναρωτιόταν προς τους θεατές αν είναι νηφάλιος ή όχι.

Το μετεγχειρητικό στάδιο τον έκανε να μην έχει πλήρη επίγνωση των όσων έλεγε, αφού τη μία στιγμή μιλούσε για τους πόνους στο πόδι του και στο επόμενο δευτερόλεπτο μοιραζόταν την ανάγκη του για νέο κούρεμα.

Στο τέλος του βίντεο, ο Πογκμπά δήλωσε, μάλιστα, ότι η αίσθηση της νάρκωσης ήταν υπέροχη και παραδέχθηκε ότι μάλλον μετά από μερικές ώρες θα είχε ξεχάσει το όλο σκηνικό που επέτρεψε να παρακολουθήσουν οι φανς του από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Δεν ξέρω αν είμαι καλά ή όχι, αν έχω πάρει κάτι ή είμαι νηφάλιος. Δεν φαίνομαι πάντως νηφάλιος, μην με ρωτάτε, λοιπόν, αν πήγε καλά ή όχι. Δεν ξέρω. Βλέπω έτσι τον αστράγαλο μου, δεν μπορώ να νιώσω τα δάχτυλα μου. Αλλά είμαι ακόμα ζωντανός, αυτά είναι τα καλά νέα. Θα σας ενημερώνω».

Θέλω κούρεμα. Μου έδωσαν κάτι πριν από την εγχείρηση, δεν ξέρω, αλλά νιώθω ωραία. Δεν νομίζω να θυμάμαι τι έχω κάνει», ήταν τα λόγια του Γάλλου.

Πηγή: Gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top