ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Απίστευτη γκάφα- Έδωσαν άλλο νεκρό για ταφή- Κήδεψαν μουσουλμάνο σαν Χριστιανό

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Απίστευτη γκάφα- Έδωσαν άλλο νεκρό για ταφή-  Κήδεψαν μουσουλμάνο σαν Χριστιανό

Μια πρωτόγνωρη περίπτωση βλέπει το φως της δημοσιότητας στα κατεχόμενα, αφού νεκροτομείο σε «κρατικό νοσοκομείο» στην κατεχόμενη Κερύνεια παρέδωσε σε οικογένεια για ταφή, λάθος νεκρό.

Σύμφωνα με τα τ/κ δημοσιεύματα, η οικογένεια του Τ/κ Ναζίμ Οζεβρέν, θείος του λεγόμενου «υπουργού τουρισμού» Ουνάλ Ουστέλ, πήγε στο νεκροτομείο για να παραλάβει για ταφή τον νεκρό και ανακάλυψαν ότι τους δόθηκε άλλη σορός, του Βρετανού Patric Drace μόνιμου κατοίκου Κερύνειας.
 
Μετά από έρευνες ανακαλύφτηκε ότι η σορός του Τ/κ δόθηκε στην οικογένεια των Βρετανών, η οποία και τον έθαψε στο καθολικό κοιμητήριο στην κατεχόμενη Λάπηθο.
 
Ζητήθηκε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η εκταφή της σορού και η παράδοση της στην οικογένεια, ενώ η κηδεία του Οζεβρέν θα γίνει την Πέμπτη 9/1.


 
Όπως αναφέρεται, η σύγχυση προκλήθηκε όταν η οικογένεια του Βρετανού δεν ήθελε να πιστοποιήσει ότι όντως εντός του φερέτρου ήταν  ο αγαπημένος τους και απλά πήραν τη σορό που τους έδωσαν.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE