ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» Tο πρώτο one stop shop για επαγγελματίες στην Κύπρο έρχεται σε λίγες ημέρες

«BEST VALUE ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ» Tο πρώτο one stop shop για επαγγελματίες στην Κύπρο έρχεται σε λίγες ημέρες


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του πρώτου ενιαίου χώρου χονδρικής πώλησης για επαγγελματίες στην Κύπρο. Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» ανοίγει τις πύλες του στη Λεμεσό την Τρίτη 28 Ιανουαρίου, ενώ μια μέρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνιά του.


Το νέο κατάστημα έρχεται να καλύψει ένα κενό στην κυπριακή αγορά, το οποίο διαπίστωσε η ΜΕΤRΟ AEBE, η πρώτη εταιρεία που - πριν από 43 χρόνια- εισήγαγε τα ενιαία σημεία χονδρικής πώλησης για επαγγελματίες στην Ελλάδα.

«Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά το νέο μοντέλο καταστήματος είναι το γεγονός ότι διαθέτει σε ένα χώρο (one stop shop), όλα τα είδη που μπορεί να χρειαστεί ο επαγγελματίας και σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο concept για τα κυπριακά δεδομένα, μια υπεραγορά χονδρικής, όπου ο επαγγελματίας θα μπορεί να βρει όλα τα προϊόντα που χρειάζεται, απολαμβάνοντας τις χαμηλότερες τιμές ακόμα και για ένα τεμάχιο» επισημαίνει ο Γενικός Διευθυντής της MCC BEST VALUE Ltd, Γιάννης Βλαχονικολέας.

Το κατάστημα, έκτασης 2.500 τ.μ., βρίσκεται στη Λεμεσό και στεγάζεται σε ένα νέο και σύγχρονο οικοδόμημα, εκεί όπου παλιά δέσποζε το ιστορικό εργοστάσιο της Lemeco, στη συμβολή των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Κωχ. Η Λεμεσός επιλέχθηκε λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της πόλης και των αυξημένων αναγκών που δημιουργεί αυτή η ανάπτυξη.

Το «BEST VALUE για επαγγελματίες» απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες από τον κλάδο της μεταπώλησης (Supermarket, mini market, περίπτερα, κάβες, οπωρολαχανοπωλεία, φρουταρίες, κρεοπωλεία, φούρνους, χονδρέμπορους κ.α.), όσο και σε επαγγελματίες από τον κλάδο της μαζικής εστίασης και Ho.Re.Ca. (εστιατόρια, καφετέριες, bar, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία κ.α.).

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top