Ρεάλ Μαδρίτης: Το μεγάλο ποσό που πήρε για το Σούπερ Καπ, 150.000 κάθε παίκτης της

Ρεάλ Μαδρίτης: Το μεγάλο ποσό που πήρε για το Σούπερ Καπ, 150.000 κάθε παίκτης της

Η κατάκτηση του τροπαίου χάρισε στη Ρεάλ 12 εκατ. ευρώ για αυτά τα δύο παιχνίδια και στους ποδοσφαιριστές της ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Στην Ισπανία μπορεί να υπήρξε κατακραυγή για το ότι το Σούπερ Καπ Ισπανίας είχε για πρώτη του φορά μορφή final4 και διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία, αλλά οι ομάδες που συμμετείχαν, εισέπραξαν χρήματα που δεν θα έπαιρναν με την προηγούμενη μορφή του θεσμού. Απόλυτα κερδισμένη φυσικά η Ρεάλ. Εκτός της αίγλης του τροπαίου, οι Μαδριλένοι έλαβαν και 12 εκατ. ευρώ.

Τα αρχικά έξι εκατ. ήταν για τη συμμετοχή τους και τα υπόλοιπα για το ότι σήκωσαν την κούπα. Εκτός του συλλόγου, απόλυτα ευτυχισμένοι για τους ίδιους λόγους και οι παίκτης της ομάδας, καθώς κάθε ένας τους θα λάβει 150.000 ευρώ.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.