ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγελαφικές καταστάσεις σε αγώνα του Αγροτικού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγελαφικές καταστάσεις σε αγώνα του Αγροτικού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από την Ελπίδα Ξυλοφάγου:

«Εκφράζουμε την έντονη απογοήτευση μας ως ΕΛΠΙΔΑ Ξυλοφάγου, για όσα ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής (24/01), στο πλαίσιο του προγραμματισμένου αγώνα με την ΑΣΕΝ στο Καλό Χωριό, για την β’ φάση του πρωταθλήματος ΠΟΑΛ.

Η αντίπαλος ομάδα της ΑΣΕΝ δεν παρουσιάστηκε για τον αγώνα, με τη δικαιολογία ότι δεν τους παραχωρήθηκε το γήπεδο του Καλού Χωριού.

Αφού ενημερώθηκε η ΠΟΑΛ από την ΕΛΠΙΔΑ για το συμβάν (λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του προγραμματισμένου ματς), η Ομοσπονδία μας ξεκαθάρισε ότι, ουδέποτε έλαβε σχετικό αίτημα από την ΑΣΕΝ γι’ αλλαγή της έδρας.

Την ίδια ώρα, η ΕΛΠΙΔΑ ενημερώθηκε από την Ομοσπονδία και την ΑΣΕΝ, ότι η ομάδα του Καλού Χωριού ήταν στο Τερσεφάνου και πως ΞΕΧΑΣΕ να υποβάλει αίτημα στην ΠΟΑΛ, για αλλαγή της έδρας .

Η αποστολή της ΕΛΠΙΔΑΣ υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία, λόγω της επιπολαιότητας ή σκοπιμότητας που επέδειξαν κάποιοι, ώστε να μην διεξαχθεί τελικά ο συγκεκριμένος αγώνας.

Το θέμα έχει παραπεμφθεί στον Αθλητικό Δικαστή.

Μόνο ΕΛΠΙΣ…».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top