ΛΕΜΕΣΟΣ: Ωρες αγωνίας για την 17χρόνη Άννα Μιχαήλ - Άφαντη πάνω απο 24ώρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ωρες αγωνίας για την 17χρόνη Άννα Μιχαήλ - Άφαντη πάνω απο 24ώρες

Λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 18χρόνης Αγγελικής Μιχαήλ, έρχεται ακόμα μια εξαφάνιση να προστεθεί με 17χρόνη , την Άννα Μιχαήλ.

 

Η 17 χρόνη Άννα Μιχαήλ απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, από το Σάββατο 25 Ιανουαρίου και ώρα 4.30 μ.μ.

Σύμφωνα με την αστυνομία η νεαρή Άννα Μιχαήλ περιγράφεται ως ύψους 1,65μ περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησή της φορούσε μαύρο παντελόνι και μωβ πουλόβερ.

Το 24ωρο έχει περάσει και κανένα σημάδι απο την Αννα Μιχαήλ δεν έχει φανεί. 

Η αστυνομία με ανακοίνωση της παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Απέρριψε την υποψηφιότητα του Κωστή Ευσταθίου το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ – Εκτός εκλογικής κούρσας ο πρώην βουλευτής του κόμματος

Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE