Πιθανό ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζίμης στη ΛΑΡΝΑΚΑ, Μάριος Στυλιανού στο ΓΕΡΙ…

Πιθανό ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζίμης στη ΛΑΡΝΑΚΑ, Μάριος Στυλιανού στο ΓΕΡΙ…

Τελευταία μέρα των μετεγγραφών είναι η σημερινή. Ψεσινές πληροφορίες φέρουν τον Χριστοφή, να έχει συμφωνήσει προφορικά για την αποζημίωση που θα εισπράξει από την Ομόνοια. 

Εφόσον εξασφαλίσει το «χαρτί» ελευθερίας ο διεθνής επιθετικός, τότε ανοίγει ο δρόμος μετακόμισης του στην Ανόρθωση.

Την ίδια στιγμή, είναι πολλές οι πιθανότητες, εκεί που ήταν ο Τζίμης τα τελευταία χρόνια να πάει ο Μάριος Στυλιανού.

Είχε «παίξει» το όνομα του και το περασμένο Καλοκαίρι για την Ομόνοια, πριν πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Image result for μαριος στυλιανού ανόρθωση"

Τέθηκε εκτός πλάνων ο 26χρονος Κύπριος δεξιός μπακ, χωρίς να γράψει επίσημη συμμετοχή με την Κυρία.

Είναι σε συζητήσεις για να λύσει το συμβόλαιο του και ακολούθως να πάει να βάλει την… πλατιά του για να ενταχθεί στις επιλογές του Χέννιγκ Μπέργκ στην Ομόνοια.

Ο Μάριος Στυλιανού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα, βγήκε στον… αφρό πριν έξι χρόνια την εποχή που ήταν προπονητής ο Χριστάκης Χριστοφόρου.

Ζήτησε να φύγει το περασμένο Καλοκαίρι από το Κολόσσι, όταν αποκτήθηκε ο Ενσούε και έκρινε ότι δεν θα είχε πολλές ευκαιρίες συμμετοχής στους κυανόλευκους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE