Ε.Κωνσταντίνου: Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα για το ύποπτο περιστατικό

Ε.Κωνσταντίνου: Τη Δευτέρα τα αποτελέσματα για το ύποπτο περιστατικό

Επιβεβαίωσε η Διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών οτι πρόκειται για το περιστατικό που πρώτο έφερε στην δημοσιότητα το THEMAONLINE με ρεπορτάζ το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

Σύμφωνα με την κ.Ελισάβετ Κωνσταντίνου, ο 22χρόνος άντρας, ο οποίος έφτασε στην Κύπρο (31/1) με συμπτώματα παρόμοια με αυτού του κορωνοϊου, είναι σε καραντίνα στο Γ.Ν Λευκωσίας και τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα είναι στα χέρια τους την Δευτέρα (3/2),αφου τα δείγματα στάλθηκαν στην Αθήνα.

Οπως ανέφερε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, απο Δευτέρα αναμένεται, να μπορεί και η Κύπρος να κάνει ανάλυση των συγκεκριμένων εξετάσεων και να μην χρειάζεται να αποστέλνει τις εξετάσεις στην Αθήνα. Αυτό βέβαια θα γίνει οταν θα προμηθευτούν τον ανάλογο εξοπλισμό τον οποίο και περιμένουν να έρθει στην Κύπρο.

Παρόλα αυτά το Υπ.Υγείας δηλώνει πανέτοιμο σε περίπτωση εμφάνισης κρουσμάτων κορωνοϊου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE