Επιτυχώς ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αρχιεπίσκοπος

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Αρχιεπίσκοπος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου 2020 στο «Carolina Medical Center» στις ΗΠΑ, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος ο ΙΙ.
 

Ανακοίνωση από το αρχιεπισκοπικό Γραφείο αναφέρει ότι σύμφωνα με τον Δρ. Διονύσιο Βροχίδη, ο οποίος ήταν ο χειρουργός, εντοπίστηκαν και καυτηριάστηκαν όλες οι καρκινικές εστίες που είχαν διαπιστωθεί με τις μαγνητικές τομογραφίες που προηγήθηκαν της χειρουργικής επέμβασης.
 
Η ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου, σύμφωνα με τον χειρουργό, αναμένεται εντός των επόμενων 12 ωρών.
 
Ο Αρχιεπίσκοπος, αναμένεται να λάβει εξιτήριο από την κλινική, το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου 2020, καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο του.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE