ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για το “CYPRUS GRAND PRIX 2020”

Αντίστροφη μέτρηση για το “CYPRUS GRAND PRIX 2020”

Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το “CYPRUS GRAND PRIX 2020” με το πρόγραμμα της διοργάνωσης να ξεκινά την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου:

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΣΚΟΚ), μέχρι στιγμής οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών ξεπέρασαν τις 450 από 30 χώρες.

Το διεθνές Γκραντ Πρι Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά, με την επίσημη άφιξη των ξένων αποστολών και θα ολοκληρωθεί μια βδομάδα αργότερα, στις 16 του μήνα με τη διεξαγωγή του τελικού στα αγωνίσματα σκητ και τραπ ανδρών και την απονομή των επάθλων στους νικητές:

Οι περισσότερες ξένες αποστολές βρίσκονται ήδη στο νησί, προπονούνται στα σκοπευτήρια και προετοιμάζονται για το πρώτο φετινό «συναπάντημα». Μέχρι στιγμής, οι συμμετοχές αθλητών και αθλητριών έχουν ξεπεράσει τις 450 από 30 χώρες, αριθμοί που αναμένεται αυξηθούν μέχρι την επίσημη έναρξη των αγώνων. Η μεγαλύτερη αποστολή προέρχεται από τη Ρωσία με 115 σκοπευτές και σκοπεύτριες, ενώ στη δεύτερη θέση με 31 συμμετοχές είναι η αποστολή της Ελλάδας και ακολουθούν με 30 συμμετοχές η Ουκρανία, με 22 η Μεγάλη Βρετανία και με 20 η Φιλανδία. Με διψήφιο αριθμό συμμετοχών έχουμε τις αποστολές της Νορβηγίας (19), της Γαλλίας (16), της Πολωνίας (14 ) και της Γερμανίας (10).

Το μεγαλύτερο ταξίδι για να δώσουν το παρόν τους στους αγώνες της Κύπρου, θα κάνουν οι αποστολές του Περού, της Κίνας, της Ινδίας και του Καζακστάν, που λόγω απόστασης θα έχουν και τις πιο ολιγάριθμες συμμετοχές που κυμαίνονται από ένα μέχρι τέσσερις αθλητές.

Πρώτοι στη «μάχη» τις διάκρισης θα ριχτούν οι έφηβοι, οι γυναίκες και οι νεάνιδες, που μετά την επίσημη προπόνηση της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, θα έχουν τον διήμερο αγώνα τους, την Τρίτη και την Τετάρτη 11 και 12 του μήνα. Την Πέμπτη θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα των ζευγαριών (Trap & Skeet Mixed Team), ενώ την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία για επίσημη προπόνηση οι άνδρες και βετεράνοι αθλητές του σκητ και τραπ, οι οποίοι θα διαγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 του μήνα, όπου θα πέσει και η αυλαία της φετινής διεθνούς διοργάνωσης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top