Οι ΥΠΑΜ Κύπρου και Ισραήλ συζήτησαν τις εξελίξεις στην περιοχή

Οι ΥΠΑΜ Κύπρου και Ισραήλ συζήτησαν τις εξελίξεις στην περιοχή

Οι ΥΠΑΜ Κύπρου και Ισραήλ συζήτησαν τις εξελίξεις στην περιοχή.

 

Το υφιστάμενο στρατηγικό περιβάλλον και τις μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας στην περιοχή και στις επερχόμενες εφαρμογές τους στις δύο χώρες, συζήτησαν την Τριτη (11/2) ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης και ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Naftali Bennett, σε συνάντηση στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του κ. Αγγελίδη στο Ισραήλ.
 
Σε κοινή δήλωση, οι δύο Υπουργοί αναφέρουν ότι επεσήμαναν τις στενές και θερμές σχέσεις ανάμεσα στο Ισραήλ και την Κυπριακή Δημοκρατία, οι οποίες βασίζονται σε κοινές αξίες και αμοιβαία συμφέροντα και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τους στενούς δεσμούς ανάμεσα στα δύο έθνη.
 
Συζήτησαν, επίσης, τρόπους προώθησης της αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα στους αντίστοιχους αμυντικούς θεσμούς εν όψει και των προκλήσεων στην περιοχή.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.