Οι ΥΠΑΜ Κύπρου και Ισραήλ συζήτησαν τις εξελίξεις στην περιοχή

Οι ΥΠΑΜ Κύπρου και Ισραήλ συζήτησαν τις εξελίξεις στην περιοχή

Οι ΥΠΑΜ Κύπρου και Ισραήλ συζήτησαν τις εξελίξεις στην περιοχή.

 

Το υφιστάμενο στρατηγικό περιβάλλον και τις μελλοντικές εξελίξεις στον τομέα της ασφάλειας στην περιοχή και στις επερχόμενες εφαρμογές τους στις δύο χώρες, συζήτησαν την Τριτη (11/2) ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης και ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Naftali Bennett, σε συνάντηση στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του κ. Αγγελίδη στο Ισραήλ.
 
Σε κοινή δήλωση, οι δύο Υπουργοί αναφέρουν ότι επεσήμαναν τις στενές και θερμές σχέσεις ανάμεσα στο Ισραήλ και την Κυπριακή Δημοκρατία, οι οποίες βασίζονται σε κοινές αξίες και αμοιβαία συμφέροντα και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τους στενούς δεσμούς ανάμεσα στα δύο έθνη.
 
Συζήτησαν, επίσης, τρόπους προώθησης της αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα στους αντίστοιχους αμυντικούς θεσμούς εν όψει και των προκλήσεων στην περιοχή.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE