ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Σίγουρη για τον στόχο η Αστυνομία που τον καλεί για κατάθεση – Το προφίλ των τραυματιών, πιο σοβαρά η κοπέλα από Ελλάδα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: Σίγουρη για τον στόχο η Αστυνομία που τον καλεί για κατάθεση – Το προφίλ των τραυματιών, πιο σοβαρά η κοπέλα από Ελλάδα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για την Αστυνομία είναι δεδομένο ποιος ήταν ο στόχος της μαφιόζικης και δολοφονικής επίθεσης που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (16/02, 14:00) σε καφεστιατόριο στην οδό Κρύο Νερού στην Αγία Νάπα.

Ο λόγος για γνωστό Κύπριο επιχειρηματία, ο οποίος 20 λεπτά πριν αρχίσει ο δράστης να πυροβολεί αδιακρίτως, απεχώρησε από το σημείο.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας που είναι ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων στην περιοχή θα κληθεί για κατάθεση από μέλη της αστυνομικής δύναμης.

Η βεβαιότητα των αρχών ότι ο προαναφερθέντας ήταν ο στόχος πηγάζει από πληροφορίες, αλλά και από ένα σημαντικό γεγονός.

Συγκεκριμένα, οι τραυματίες δεν είχαν καμία σχέση με παράνομες δραστηριότητες, δεν γνώριζαν τον επιχειρηματία και δεν απασχόλησαν ποτέ τις Αρχές.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να πάρουν κατάθεση από τον επιχειρηματία, ενώ στη συνέχεια θα κληθούν για κατάθεση και πρόσωπα με τα οποία φέρεται να έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση των τεσσάρων τραυματιών, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περίθαλψη, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για τρεις άντρες, δύο 38χρονους κι έναν 32χρονο και για μιαν 26χρονη κοπέλα. Σοβαρότερα τραύματα φέρει η 26χρονη Ελλαδίτισσα, η οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top