ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελβετία ο Μολ, τι γίνεται με τους τραυματίες – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Γιαννιώτα!

Ελβετία ο Μολ, τι γίνεται με τους τραυματίες – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Γιαννιώτα!

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για το επερχόμενο ματς με την Δόξα, τους τραυματίες, τι γίνεται με Γιαννιώτα αλλά και τις φωνές του Εθνικού για διαιτησία.

Για Μολ τόνισε ότι θα πάει σε εξειδικευμένο κέντρο στην Ελβετία.

Παράλληλα εκδόθηκε και δελτίο τύπου από τον Απόλλωνα:

Η ενημέρωση:

Με προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (21/02) η ομάδα μας ολοκληρώνει την σύντομη προετοιμασία της ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Δόξα στο Τσίρειο Στάδιο το απόγευμα του Σαββάτου (22/02).
Η τεχνική ηγεσία θα καταστρώσει τα αγωνιστικά της πλάνα χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες των ανέτοιμων Μάρκοβιτς, Γκακμπέ και Μόλ, όπως επίσης και στους τιμωρημένους με κάρτες Σακέτι και Γιούστε.
Αντίθετα η παρουσία των Μπένσοπ και Ενσούε θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση (είχαν και οι δυο κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού στον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό).

  • Aντίθετα επιστρέφει ο Γιάννης Γιαννιώτας ο οποίος εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στον αγώνα με την Πάφο.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ

Ο Σάσα Μάρκοβιτς προπονείται ατομικά σε υψηλή ένταση, και εκτιμάται ότι αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ενσωματωθεί με την ομάδα.
Ο Σερτζ Γκακμπέ συνεχίζει φυσικοθεραπεία, πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Η μετεγχειρητική του πορεία χαρακτηρίζεται ικανοποιητική και τις επόμενες ημέρες θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.
Ο Ζοέλ Μολ συνεχίζει πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και θεραπευτικής άσκησης στο γυμναστήριο.

 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Αναλυτικά όσα είπε ο Φανούριος:

Για Δόξα: «Μας ενδιαφέρει τώρα το πρωτάθλημα, το κύπελλο μπορεί να περιμένει. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι από κάθε άποψη αύριο κόντρα στην Δόξα, όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή απ’ το να επιστρέψουμε στις νίκες και στο πρωτάθλημα».

Για τις απουσίες: «Έχουμε τις μόνιμες απουσίες μας, σε λίγο θα υπάρχει δελτίο τύπου για Γκακπέ, Μόλ και Μάρκοβιτς. Στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει του Μπένσοπ και του Νσούε μιας και είχαν μικρά προβλήματα χωρίς να δείξει κάτι η επαναξιολόγηση αλλά άλλο η επαναξιολόγηση να είναι καθαρή και άλλο το να τρέξουν σε φουλ ρυθμούς».

Για τον Μολ: «Το Σάββατο φεύγει για Ελβετία ο Μολ. Δεν υπάρχει απόφαση για το αν θα υπάρξει απόκτηση νέου τερματοφύλακα και θα προχωρήσουμε μέχρι νεοτέρας έτσι. Υπάρχει ήδη γνωμάτευση για τον Μολ και θα επισκεφτεί εξειδικευμένο κέντρο στην Ελβετία για να συνεχίσει την αποκατάσταση του».

Για τον Γιαννιώτα: «Δεν είναι ξεκάθαρο και δεν έχουμε ενημέρωση επί του θέματος. Έχει παραπεμφθεί αλλά υπάρχει ακόμη έξτρα ποινή. Λογικά θα είναι και αύριο και την Τετάρτη».

Για το γεγονός πως διαμαρτύρεται ο Εθνικός για τη διαιτησία: «Δεν μπορούμε να επέμβουμε στο αν θέλει ο Εθνικός να διαμαρτυρηθεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top