ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΕΚΠΛΗΞΗ της χρονιάς στο Δασάκι – ΕΘΝΙΚΟΣ από… ταινία τρόμου «διέλυσε» την Ανόρθωση!

Η ΕΚΠΛΗΞΗ της χρονιάς στο Δασάκι – ΕΘΝΙΚΟΣ από… ταινία τρόμου «διέλυσε» την Ανόρθωση!

Ο τρομακτικός Εθνικός Άχνας έκανε το καλύτερο ματς της… δεκαετίας, η Κυρία ήταν αγνώριστη και κάπως έτσι οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το εκκωφαντικό 5-0 της πρωτοπόρου Ανόρθωσης!

A’ Ημίχρονο

Με σκοπό να πάρει τον έλεγχο και τα ηνία του αγώνα μπήκε η Ανόρθωση όμως βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικά οργανωμένο Εθνικό στο Δασάκι.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν δύο προσπάθειες με τα σουτ των Μάριου Ηλία και Χαραλάμπους να μην βρίσκουν στόχο ενώ η Κυρία όσο και να ήθελε δεν έβρισκε χώρους να απειλήσει.

Μάλιστα η πίεση της ομάδας του Κλάφουριτς γινόταν όλο και πιο ψηλά με την πάροδο του χρόνου και στο 26′ ο Κονέ μπήκε στην περιοχή και κέρδισε πέναλτι από τον Σίλντενφελντ! Ο Κουντόμπιακ το εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 1-0 για τον Εθνικό!

Η πίεση του Εθνικού δεν άφηνε την ομάδα του Τιμούρ να πιάσει τον γνωστό της ρυθμό και η Κυρία παρά το γκολ που δέχθηκε δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση. Αντίθετα ο Εθνικός ήταν η ομάδα που δημιούργησε και άλλες προϋποθέσεις στην συνέχεια ενώ η Ανόρθωση δεν μπορούσε να κάνει τελική φάση!

Έπρεπε να φτάσουμε στο 38ο λεπτό για την πρώτη τελική της Ανόρθωσης όταν ο Οκριασβίλι δοκίμασε το μακρινό σουτ όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 41′ όμως ο Κονέ έκανε και πάλι την ζημιά αφού πήρε την μπάλα από την άμυνα, έκανε μια τρομερή κούρσα, απέφυγε τον Νταουσβίλι και με ψύχραιμο πλασέ έκανε 2-0! Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό για την Κυρία αφού στο 43′ ο Μάριος Ηλία χόρεψε τον Σίλντενφελντ μέσα στην περιοχή και με σουτ έκανε το 3-0 για τον Εθνικό!

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Τιμούρ έριξε μέσα στον Κατσαράβα και απέσυρε τον Ανανίτζε με στόχο να αντιδράσει η ομάδα του και για λίγο φανέρωσε κάποια σημάδια ζωής όμως δεν κατάφερε να γίνει ουσιαστική.

Εκεί που η Κυρία έδειχνε να κερδίζει κάποια μέτρα ήρθε στο 57′ ένα τραγικό λάθος του Ράγιος, ο οποίος έκανε λάθος πάσα προς τα πίσω με τον Μάριο Ηλία να αποφεύγει τον Λόρια και να γράφει το 4-0 εν μέσω αποθέωσης!

Το τέταρτο γκολ του Εθνικού σόκαρε… ξανά τους παίκτες της Κυρίας που έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν και να δημιουργήσουν την οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια. Ο Τιμούρ έριξε και τον Χριστοφή και τον Μανθάτη μέσα όμως δεν άλλαξε κάτι.

Μάλιστα ο Εθνικός ήταν αυτός που απείλησε πρώτα στο 83′ με Μαρκόφσκι και ένα λεπτό μετά στο 84′ ο Κοστόφσκι πέτυχε το 5-0 με κοντινή προβολή!

Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικά με την ομάδα της Άχνας να παίρνει τεράστια νίκη απέναντι στην κάκιστη Ανόρθωση που παρέμεινε πρώτη όμως είδε την διαφορά της από την Ομόνοια να μειώνεται στον ένα βαθμό.

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Μιγκελίτο, M. Ηλία(60′ Κοστόφσκι), Χαραλάμπους, Ντεϊβίσον, Πρόγιτς, Κουντόμπιακ, Κυπριανού(75′ Φοινίρης), Χριστοφή(70′ Ι. Μαρκόσκι), Κορέα, Κονέ

Ανόρθωση: Λόρια, Κ. Αρτυματάς, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Νταουσβίλι, Ανανίτζε(46′ Κατσαράβα), Ράγιος, Καλτσάς(78′ Μανθάτης), Οκριασβίλι, Ντούρις(60′ Χριστοφή)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top