ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νέα τραγωδία- «Έσβησε» βρέφος δύο μηνών

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νέα τραγωδία- «Έσβησε» βρέφος δύο μηνών

Νέα ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των κατεχομένων. Βρέφος, μόλις δύο μηνών άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Πέμπτης 27/2.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο το περιστατικό σημειώθηκε στις 23:50 στην κατεχόμενη Λάπηθο όταν το κοριτσάκι, ενώ το θήλαζε η μητέρα του κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες άφησε την τελευταία του πνοή.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της μικρούλας Asel Dorunay, ο χαμός της οποίας βύθισε στο πένθος τους οικείους της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE