ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΦΩΤΙΑ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Φόβος, πανικός» και δύο νεκροί από την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο- Ετοιμότητα για βοήθεια από την Δημοκρατία

ΦΩΤΙΑ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: «Φόβος, πανικός» και δύο νεκροί από την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο-  Ετοιμότητα για βοήθεια από την Δημοκρατία

«Φόβος και πανικός» τιτλοφορείται το δημοσίευμα της Yeni Duzen για τη φωτιά που ξέσπασε σε Νοσοκομείο και όπως έγκυρα πρώτο ενημέρωσε το ThemOnline είχε ως απολογισμό το θάνατων δύο ανθρώπων.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε και από «επίσημα χείλη» του ψευδοκράτους. Νεκροί είναι ο 74χρονος Asım Uygroğlu και ο 62χρονος  Erdoğan Kalaycilar.

Οι δύο άντρες νοσηλεύονταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας και έγινε προσπάθεια ώστε να μεταφερθούν σε άλλο Νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή.

Όπως σημειώνει η Yeni Duzen στο νοσοκομείο  επικράτησε φόβος και πανικός, με περισσότερους από 300 ασθενείς να μεταφέρονται εκτός του νοσηλευτηρίου, πάνω σε κρεβάτια, την ώρα που πυκνοί καπνοί «έζωναν» τον 2ο όροφο, όπου και ξέσπασε η φωτιά, πιθανότατα από έκρηξη σε φιάλη οξυγόνου.

Στο Νοσοκομείο βρέθηκαν τόσο ο Μουσταφά Ακιντζί όσο και άλλοι λεγόμενοι αξιωματούχοι του ψευδοκράτους

Ετοιμότητα για βοήθεια μέσω της Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία εξέφρασε ο Κύπριος Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία.
 
«Έχω επικοινωνήσει μέσω της Τεχνικής Επιτροπής με τις αρχές των κατεχομένων και εκφράσαμε την ετοιμότητα μας να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μας ζητηθεί» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o κ. Ιωάννου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top