ΕΛΛΑΔΑ

ΕΒΡΟΣ: Ξεκίνησε νέος γύρος επεισοδιων

ΕΒΡΟΣ: Ξεκίνησε νέος γύρος επεισοδιων

Νέος γύρος επεισοδίων λαμβάνει χώρα τα τελευταία λεπτά στο φυλάκιο των Καστανέων, στον Έβρο, μετά από μια σχετικά ήρεμη ημέρα κατά την οποία το παρών έδωσε στην περιοχή η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα νεαρών εκτόξευσε πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των ελληνικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών. Του επεισοδίου προηγήθηκαν δύο εκκωφαντικοί ήχοι.

Οι ελληνικές δυνάμεις αμέσως εξαπλώθηκαν σε όλο το χώρο, ελέγχοντας το χώρο, κυρίως τα σημεία όπου υπάρχουν συρματοπλέγματα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ώρες η κατάσταση στην περιοχή είχε κατά κοινή ομολογία ηρεμήσει, με τους πρόσφυγες και μετανάστες να μετακινούνται νοτιότερα, με σκοπό να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος. Ωστόσο, η κίνηση αυτή αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά από τις ελληνικές αρχές, Ενδεικτικός είναι ο αριθμός των αποτροπών, οι οποίες ξεπερνούν τις 25.000.

Από in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top