ΕΒΡΟΣ: Ξεκίνησε νέος γύρος επεισοδιων

ΕΒΡΟΣ: Ξεκίνησε νέος γύρος επεισοδιων

Νέος γύρος επεισοδίων λαμβάνει χώρα τα τελευταία λεπτά στο φυλάκιο των Καστανέων, στον Έβρο, μετά από μια σχετικά ήρεμη ημέρα κατά την οποία το παρών έδωσε στην περιοχή η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα νεαρών εκτόξευσε πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των ελληνικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών. Του επεισοδίου προηγήθηκαν δύο εκκωφαντικοί ήχοι.

Οι ελληνικές δυνάμεις αμέσως εξαπλώθηκαν σε όλο το χώρο, ελέγχοντας το χώρο, κυρίως τα σημεία όπου υπάρχουν συρματοπλέγματα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ώρες η κατάσταση στην περιοχή είχε κατά κοινή ομολογία ηρεμήσει, με τους πρόσφυγες και μετανάστες να μετακινούνται νοτιότερα, με σκοπό να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος. Ωστόσο, η κίνηση αυτή αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά από τις ελληνικές αρχές, Ενδεικτικός είναι ο αριθμός των αποτροπών, οι οποίες ξεπερνούν τις 25.000.

Από in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο - Έχει χιλιάδες στόχους και πολεμικά σχέδια για 3 έως 6 εβδομάδες το Ισραήλ

Με χιλιάδες προκαθορισμένους στόχους και πολεμικά σχέδια διάρκειας από τρεις έως έξι εβδομάδες εμφανίζεται να είναι προετοιμασμένο το Ισραήλ, την ώρα που βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter Typhoon και Lockheed Martin F-35 Lightning II πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο, ενισχύοντας την παρουσία συμμαχικών δυνάμεων στην περιοχή. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE