ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κράτηση τεσσάρων ημερών σε 43χρονο από την Πάφο - Έβγαζε πλαστά διαβατήρια σε αλλοδαπούς

Κράτηση τεσσάρων ημερών σε 43χρονο από την Πάφο - Έβγαζε πλαστά διαβατήρια σε αλλοδαπούς

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστοπροσωπίας, δεκασμού δημοσίου λειτουργού και κατάχρηση εξουσίας.

Για την υπόθεση αρχικά είχαν συλληφθεί δύο πρόσωπα, ένας αστυνομικός και ένα πρόσωπο αραβικής καταγωγής εναντίον των οποίων στις 9 Απριλίου εκδόθηκαν διατάγματα κράτησης έξι ημερών από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με τη  διερευνώμενη υπόθεση.

Οι έρευνες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία που δόθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου ότι επιβάτης είχε περάσει από έλεγχο διαβατηρίων με ρουμάνικο διαβατήριο, χωρίς να γνωρίζει τη ρουμανική γλώσσα, το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο γραφείο αναχωρήσεων για περαιτέρω εξετάσεις.

Όπως διαφάνηκε ύστερα από εξετάσεις, το πρόσωπο αυτό που προσπάθησε να φύγει στο εξωτερικό με πλαστά έγγραφα διαπιστώθηκε ότι δεν είναι από τη Ρουμανία, ενώ ανακρινόμενο ανέφερε ότι δύο πρόσωπα, αφού τους πλήρωσε το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ, τον μετέφεραν στο αεροδρόμιο Πάφου και του έδωσαν ρουμάνικο δελτίο ταυτότητας και κάρτα επιβίβασης, ενώ του υπέδειξαν συγκεκριμένο σημείο από το οποίο να περάσει για διαβατηριακό έλεγχο.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία Πάφου προχώρησε και στη σύλληψη και τέταρτου προσώπου, ενός 41χρονου ο οποίος ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top