ΚΥΠΡΟΣ-Κεκλεισμένων: Πρόταση Νεοφυτίδη – «Όλοι οι αγώνες να προβληθούν σε ανοικτή ζώνη»

ΚΥΠΡΟΣ-Κεκλεισμένων: Πρόταση Νεοφυτίδη – «Όλοι οι αγώνες να προβληθούν σε ανοικτή ζώνη»

Η Κυβέρνηση πήρε μέτρα μετά τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Κύπρο που επηρεάζουν φυσικά και το ποδόσφαιρο, αφού θα διεξαχθούν οι αγώνες αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου μετά την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου απαγορεύεται η διεξαγωγή εκδηλώσεων και μαζικών συγκεντρώσεων άνω των 75 ατόμων μέχρι τις 31 Μαρτίου. Σε μετέπειτα παρέμβασή του συμπεριέλαβε και τις εκκλησιαστικές λειτουργίες πέραν του προαναφερθέντος ορίου.

Διαβάστε περίσσοτερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE