ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστολή πτητικού προγράμματος Ryanair για Ιταλία μέχρι 8 Απριλίου

Αναστολή πτητικού προγράμματος Ryanair για Ιταλία μέχρι 8 Απριλίου

Την αναστολή του πτητικού της προγράμματος προς, από και εντός της Ιταλίας ανακοίνωσε την Τρίτη (10/3) η Ryanair, μετά την ανακοίνωση της ιταλικής Κυβέρνησης για να θέσει σε καραντίνα ολόκληρη τη χώρα για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η αναστολή αυτή θα εφαρμοστεί ως ακολούθως:

Από τις 2400 την Τετάρτη 11 Μαρτίου μέχρι τις 2400 την Τετάρτη 8 Απριλίου, η Ryanair θα αναστείλει όλες τις εσωτερικές πτήσεις της εντός Ιταλίας.

Από τις 2400 την Παρασκευή 13 Μαρτίου μέχρι τις 2400 την Τετάρτη 8 Απριλίου, η Ryanair θα αναστείλει όλες τις διεθνείς πτήσεις της από και προς Ιταλία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, όλοι οι επιβάτες που επηρεάζονται έχουν λάβει ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων που τους ενημερώνουν για τις ακυρώσεις αυτών των πτήσεων. Οι επιβάτες που επιθυμούν να επαναπατριστούν μπορούν να εξασφαλίσουν δωρεάν μετακίνησή τους σε πτήση της Ryanair ενωρίτερα από τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 13 Μαρτίου. Οι επηρεαζόμενοι επιβάτες θα μπορούν να επιλέγουν μεταξύ της ολικής επιστροφής των χρημάτων τους ή με ταξιδιωτική πίστωση που θα μπορεί να εξαργυρωθεί για πτήσεις της Ryanair τους επόμενους 12 μήνες.

Η εταιρεία αναφέρει πως συνεχίζει να συμμορφώνεται πλήρως με την καθοδήγηση και τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις της ΠΟΥ και στο επίπεδο της κυβέρνησης. Η κατάσταση αλλάζει σε καθημερινή βάση αλλά όλοι οι επιβάτες σε πτήσεις που επηρεάζονται από ταξιδιωτικές απαγορεύεις ή ακυρώσεις λαμβάνουν ηλεκτρονικά μηνύματα και τους προσφέρονται αλλαγές στα ταξίδια τους, πλήρης αποζημίωση και ταξιδιωτικές πιστώσεις.

Η Ryanair εκφράζει ειλικρινείς απολογίες προς όλους τους πελάτες της για αυτές τις διακοπές στο πρόγραμμα, που προκαλούνται από τις απαγορεύσεις της εθνικής Κυβέρνησης και την τελευταία ανακοίνωση της ιταλικής Κυβέρνησης για να μπει ολόκληρη η χώρα σε καραντίνα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top