ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων του Δήμου Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων του Δήμου Πάφου

Συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη (12/03) η απεργία των εργαζομένων του Δήμου Πάφου για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να προχωρήσει στην πλήρη αποξένωση και ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας περισυλλογής σκυβάλων του Δήμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΟΗΟ-ΣΕΚ,ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ και ΔΕΕΚΔΟΚΩ-ΔΕΟΚ η απεργία που ξεκίνησε την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 συνεχίζεται με την καθολική συμμετοχή όλου του προσωπικού των Τμημάτων του Δήμου Πάφου.

Η πρόταση των τριών συντεχνιών προς τον Δήμαρχο Πάφου και το Σημοτικό Συμβούλιο, για αναστολή των μέτρων λόγω κορωνοϊού με την προϋπόθεση ότι το ΔΣ Πάφου δεσμεύεται να αναστείλει την απόφαση του για ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας περισυλλογής σκυβάλων του Δ. Πάφου, συζητήθηκε χθες στην ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι "ενόσω βρίσκονται σε απεργία δεν μπορεί να υπάρξει μεσολαβητική πρόταση".

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top