ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προσωρινό «λουκέτο» σε όλα τα ιδιωτικά φροντιστήρια- Τι ανακοινώθηκε από τον Σύνδεσμο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Προσωρινό «λουκέτο» σε όλα τα ιδιωτικά φροντιστήρια- Τι ανακοινώθηκε από τον Σύνδεσμο

Αναστολή λειτουργίας όλων των νόμιμων αναγνωρισμένων φροντιστηρίων από την Παρασκευή 13/3 μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Φροντιστηρίων .

 

Σε ανακοίνωση του αναφορικά με τη λήψη μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού COVID-19, που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Φροντιστηρίων αναφέρει ότι εάν κάποιοι έχουν την δυνατότητα για μαθήματα interactive μπορούν να τα κάνουν, εφόσον δεν θα έρχονται ο καθηγητής και οι μαθητές σε άμεση επαφή.
 
Σημειώνει ότι τα μαθήματα που θα χαθούν αυτές τις μέρες και για όσο χρειαστεί, θα διευθετήσει το κάθε φροντιστήριο να καλυφθούν με βάση το δικό του πρόγραμμα εντός της σχολικής χρονιάς και νοείται ότι αν κάποιοι έχουν γραμματειακές και διοικητικές εργασίες θα μπορούν να τις πραγματοποιούν αυτές τις μέρες.
 
«Ελπίζουμε όλοι ο παράνομοι που διδάσκουν σπίτι τους ή σε άλλους μη εγκεκριμένους χώρους θα συμμορφωθούν με τις συστάσεις. Αυτό βέβαια άπτεται και της διακριτικής ευχέρειας των γονέων που παίρνουν τα παιδιά τους σε παράνομα φροντιστήρια να μην πάρουν τα παιδιά τους για μάθημα αυτές τις μέρες», προσθέτει.
 
Ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι πρέπει να ανασταλούν οι όποιες διεθνείς εξετάσεις που προγραμματίζονται στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε να γίνει ομαλά η προετοιμασία των μαθητών, αλλά και να μπορέσει να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

«Γι΄ αυτό τον λόγο αύριο θα έρθουμε σε επαφή με τους εξεταστικούς φορείς που οργανώνουν τέτοιου είδους εξετάσεις για να πιέσουμε όσο γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση», καταλήγει.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top