Γέμισαν οι δρόμοι ραντάρ! Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν τον οδικό κώδικα

Γέμισαν οι δρόμοι ραντάρ! Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν τον οδικό κώδικα

Έχετε το νου σας στο τιμόνι και στην ταχύτητα. Προσέξτε …γιατί θα βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη!

Παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ταχύτητας στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής εκστρατείας ελέγχου ταχύτητας «TISPOL» θα πραγματοποιήσει η Αστυνομία Κύπρου

Πληροφορούμε τους οδηγούς  ότι μεταξύ των ημερομηνιών 13 – 26 Απριλίου, 2015 διεξάγεται παγκύπρια εκστρατεία, με τη διενέργεια ελέγχων ταχύτητας, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας «TISPOL».

Να σημειωθεί ότι η εκστρατεία κατά το διάστημα μεταξύ 13 – 19 Απριλίου, 2015 θα διεξάγεται και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Όπως είναι γνωστό η υπερβολική ταχύτητα συγκαταλέγεται στις τέσσερις σοβαρές αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE