ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση: Η προσοχή στο καθοριστικό ντέρμπι

Ανόρθωση: Η προσοχή στο καθοριστικό ντέρμπι

Με την ψυχολογία στα ύψη, η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ και θέλει μόνο τη νίκη για να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Η προετοιμασία της ομάδας επαναρχίζει σήμερα, μετά το ρεπό που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές τις δύο προηγούμενες μέρες. Στο απουσιολόγιο του Αντρέ Πάους υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Κάλβο, Τζέισον Δημητρίου, Ιακοβένκο και Γκαρσία.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είναι Αβραάμ, Λαϊφης, Χόλγκερσον, Μάκος και Νούχου οι οποίοι βρίσκονται στο όριο καρτών. Στην ομάδα αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης και για να έχει βαθμολογική αξία το «διπλό» στο Τσίρειο, θα πρέπει να έρθει η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Συνεχίζουν οι Ολλανδοί

Αυτό που φαίνεται μέχρι στιγμής, είναι πως η Ανόρθωσης θα συνεχίσει με τους Ολλανδούς Αντρέ Πάους και Τεντ Φαν Λέουβεν και την ερχόμενη σεζόν. Ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαίδης είναι ευχαριστημένος από την δουλειά που γίνεται στην ομάδα και φαίνεται πως υπάρχει ταύτιση απόψεων και σε ότι αφορά το άμεσο μέλλον και το πώς προχωρεί από εδώ και πέρα η Ανόρθωση. Αυτό που απομένει βέβαια ως επιβεβαίωση, είναι και η επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης.

Έγραψαν για Μάκο

Η ελλαδική εφημερίδα «ώρα για Σπορ» έκανε αναφορά στον Γρηγόρη Μάκο και στη νοσταλγία του να επιστρέψει στην Ελλάδα. Στην Ανόρθωση έχουν ξεκαθαρίσει πως ακόμη δεν έχει γίνει συζήτηση με κανένα ποδοσφαιριστή σχετικά με το συμβόλαιο του.

Περιμένουν αρκετό κόσμο

Στην Ανόρθωση χρειάζονται και την συμπαράσταση του κόσμου. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι κομβικής σημασίας και χιλιάδες φίλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν το παρών τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Με μια «καυτή» έδρα, η Ανόρθωση αυξάνει τις πιθανότητες της να φθάσει στο ζητούμενο αποτέλεσμα.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top