ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Να «μιλήσει» η έδρα

Ομόνοια: Να «μιλήσει» η έδρα

Στην Ομόνοια μετρούν αντίστροφα για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα στοχεύει για έξοδο στην Ευρώπη και για να το πετύχει, θα πρέπει να πάρει την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών στα έξι παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν άσχημη εικόνα τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ αλλά όλοι μαζί θέλουν αυτό να αποτελέσει μια κακή παρένθεση και η προσοχή τους είναι μόνο στο ματς με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Η αξιοποίηση του ΓΣΠ είναι κομβικής σημασίας για το «τριφύλλι» μιας και δίνει πέντε σερί αγώνες στην έδρα της. Αν καταφέρει να εκμεταλλευθεί στο απόλυτο το ΓΣΠ, τότε θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες της.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Ράμος έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης αλλά θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Ρούμπιο που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Είναι η ώρα και του κόσμου που αναμένεται να δώσει μαζικό παρών στο ΓΣΠ και να σπρώξει τους παίκτες του Καϊάφα προς τη νίκη. Η Ομόνοια έχει ανάγκη την παρουσία του κόσμου της, ενώ στο ματς με τον Απόλλωνα, λόγω τιμωρίας, θα είναι κλειστό το βόρειο πέταλο του ΓΣΠ. Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε εδώ και μέρες.

Παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, γίνονται και κάποιες διεργασίες που αφορούν τον προγραμματισμό για την ερχόμενη σεζόν. Λήγουν τα συμβόλαια αρκετών ποδοσφαιριστών και η τεχνική ηγεσία θα μεταφέρει στη διοίκηση τις σκέψεις της. Σημαντικό ρόλο στο θέμα προγραμματισμού θα διαδραματίσει και το οικονομικό κομμάτι.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top