ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναστολή λειτουργίας των Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών των Συμβουλίων Υδατοπρομήθειας

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αναστολή λειτουργίας των Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών των Συμβουλίων Υδατοπρομήθειας

Τα Συμβούλια Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, Λεμεσού και Λάρνακας ανακοινώνουν στο κοινό ότι τα Τμήματα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών τους αναστέλλουν τη λειτουργία τους από σήμερα, 16 Μαρτίου του 2020, μέχρι και τη λήξη των μέτρων πρόληψης που εξάγγειλε η Κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωσή τους, τα Συμβούλια καλούν τους καταναλωτές τους να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους μέσω των ιστοσελίδων τους στο διαδίκτυο ή μέσω της JCC Payments.

Περαιτέρω ανακοινώνεται ότι στο διάστημα που θα ισχύουν τα πιο πάνω μέτρα τα Συμβούλια δεν θα προχωρούν στην οποιαδήποτε αποκοπή νερού.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE