Υπουργός Υγείας: ‘Η αντιμετώπιση του ιού απαιτεί επώδυνα μέτρα‘

Υπουργός Υγείας: ‘Η αντιμετώπιση του ιού απαιτεί επώδυνα μέτρα‘

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έδωσε ξανά το παρόν του ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Όπως μπορείτε να δείτε και με την φωτογραφία, ο Υπουργός δηλώνει ότι η αντιμετώπιση του ιού απαιτεί επώδυνα μέτρα που αναστατώνουν την καθημερινότητά μας. Προέχει όμως η υγείας μας.

Σημειώνεται ότι αναμένονται εξελίξεις και νέα μέτρα μετά το πέρας του Συμβουλίου Αρχηγών που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή (Πέμπτη 12:55). Ίσως αυτό το tweet να αποτελεί και προάγγελος νεών μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός, επίσης, έχει επισημάνει πολλάκις την ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για το καλό όλων μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE