Υπουργός Υγείας: ‘Η αντιμετώπιση του ιού απαιτεί επώδυνα μέτρα‘

Υπουργός Υγείας: ‘Η αντιμετώπιση του ιού απαιτεί επώδυνα μέτρα‘

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έδωσε ξανά το παρόν του ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Όπως μπορείτε να δείτε και με την φωτογραφία, ο Υπουργός δηλώνει ότι η αντιμετώπιση του ιού απαιτεί επώδυνα μέτρα που αναστατώνουν την καθημερινότητά μας. Προέχει όμως η υγείας μας.

Σημειώνεται ότι αναμένονται εξελίξεις και νέα μέτρα μετά το πέρας του Συμβουλίου Αρχηγών που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή (Πέμπτη 12:55). Ίσως αυτό το tweet να αποτελεί και προάγγελος νεών μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός, επίσης, έχει επισημάνει πολλάκις την ανάγκη να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για το καλό όλων μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.