ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μηνύματα ελπίδας - Και τρίτο Εξιτήριο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μηνύματα ελπίδας - Και τρίτο Εξιτήριο

Εξιτήριο πήραν την Παρασκευή (20/03), τρεις ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι ύστερα τις επανεξετάσεις που έγιναν στους τρεις ασθενείς διαπιστώθηκε ότι είναι αρνητικοί στον ιό και έλαβαν εξιτήριο, επιστρέφοντας στο σπίτι τους.

 
Ο ένας από τους ασθενείς είναι ο οδηγός ταξί και η σύζυγος του ενώ το τρίτο άτομο είναι ηλικίας 80 ετών, ο οποίος ήταν από τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς.
 
Τα αποτελέσματα των επιβεβαιωτικών εξετάσεων, που διενεργήθηκαν χθες στους τρεις ασθενείς ήταν αρνητικά, απόδειξη ότι έχουν θεραπευτεί πλήρως.

Εν τω μεταξύ, ένα ακόμα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, ένας 55χρονος που παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και πυρετό, μεταφέρθηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.
 
Μία ηλικιωμένη αναμένεται επίσης να μεταφερθεί αργότερα απόψε στο Νοσοκομείο Αναφοράς αφού παρουσίασε πυρετό.
 
Ο σύζυγος της ηλικιωμένης νοσηλεύεται επίσης στο Νοσοκομείο και η κατάσταση των υπόλοιπων ασθενών κρίνεται πολύ καλή, με ήπια συμπτώματα της ασθένειας.
 
Την ίδια ώρα εξαιρετικά κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας 70χρονου ασθενή που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς τις προηγούμενες μέρες από το Νοσοκομείο Πάφου. Ο 70χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πάφου σε διπλανή κλίνη από τον 65χρονο συμπατριώτη του.
 
Σημειώνεται ότι η κατάσταση της υγείας του 70χρονου ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, λόγω βεβαρημένου ιατρικού ιστορικού, πριν ακόμα διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top