ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πιο αυστηρά μέτρα - Αναθεώρηση παραμέτρων για διάρκεια μετακίνησης και αιτημάτων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πιο αυστηρά μέτρα - Αναθεώρηση παραμέτρων για διάρκεια μετακίνησης και αιτημάτων

Μετά την προσπάθεια 35χιλιάδων πολιτών που έστειλαν μαζικά μέσα σε 30 λεπτά μηνύματα για άδεια μετακίνησης το κράτος σκέφτεται να λάβει πιο αυστηρά μέτρα.

Το σύστημα- πλατφόρμα έπεσε απο την προσπάθεια χιλιάδων πολιτών στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης (24/3) να στείλουν μήνυμα στο 8998 για άδεια μετακίνησης.

Σύμφωνα με τον Υφυπουργο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκο Κόκκινο, σε δηλώσεις του στο τρίτο του ΡΙΚ , μετά απο τις πιο πάνω εξελίξεις θα υπάρξει αναθεώρηση παραμέτρων τόσο οσον αφορά την χρονική διάρκεια εξαίρεσης μετακίνησης όσο και στον αριθμό αιτημάτων που θα δέχονται για παραχώρηση άδειας.

Απο την άλλη τόνισε πως οι ανήλικοι όταν συνοδεύονται απο ενήλικα δεν χρειάζεται να συμπληρώνουν και αυτοι το έντυπο, αρκεί το έντυπο του ενηλίκου που συμπεριλαμβάνει και τους ανήλικους.

Άλλωστε την Τρίτη το βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης έκανε σαφές ότι δεν θα δεχθει παράβαση του διατάγματος. Συγκεκριμένα δήλωσε μέσα απο το twitter "Επειδή γίνεται προσπάθεια παρερμηνείας των επεξηγήσεων του Υπουργού Εσωτερικών και του Υφυπουργού Καινοτομίας θέλω να κάνω ξεκάθαρο: Εάν υπάρξει κατάχρηση ή ανυπακοή στα νέα μέτρα, το επόμενο βήμα θα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς εξαιρέσεις"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top