ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποινές και ενώπιον του δικαστηρίου για όσους παραβιάζουν το διάταγμα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ποινές και ενώπιον του δικαστηρίου για όσους παραβιάζουν το διάταγμα

Συνεχόμενοι είναι οι έλεγχοι απο την Αστυνομία απο τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης (24/3). 

Ηδη έγιναν κάποιες καταγγελίες παράβασης του διατάγματος περί Λοιμοκαθάρσεως.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου , οι παραβάτες θα κατηγορούνται γραπτώς και θα οδηγούνται ενώπιον του δικαστηρίου. Σημείωσε πως οι παραβάτες του διατάγματος κινδυνέουν με ποινή φυλάκισης 6 μηνών ή πρόστιμο γύρω στα οκτακόσια ευρώ ή και με τις δύο ποινές όπως προβλέπει ο νόμος.

Ήταν ξεκάθαρο άλλωστε και απο τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη πως "
Εάν υπάρξει κατάχρηση ή ανυπακοή στα νέα μέτρα, το επόμενο βήμα θα είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας χωρίς εξαιρέσεις."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE