ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξιτήριο για ασθενή απο το Νοσοκομείο Αναφοράς - Τρία πρόσωπα στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εξιτήριο για ασθενή απο το Νοσοκομείο Αναφοράς - Τρία πρόσωπα στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

Εξιτήριο πήρε το βράδυ της Τριτης (24/3) ασθενής, κρούσμα κορωνοϊού, που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς, αφού τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης του, ήταν αρνητικά.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι την Τετάρτη (25/3) νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο 17 ασθενείς, ενώ τρία πρόσωπα νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται ικανοποιητική.

Το Νοσοκομείο Αναφοράς στελεχώθηκε με εντατικολόγο ενώ η Μονάδα Λοιμωδών Νοσημάτων λειτουργεί από την Τρίτη (24/3) με τη διαδικασία “Drive Through”.

Σύμφωνα με τη διαδικασία άτομα, με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, τα οποία αποστέλλονται από τον τηλεφωνικό αριθμό 1420, περνούν από τον υπόγειο χώρο του Νοσοκομείου με το αυτοκίνητό τους και χωρίς να βγουν από αυτό, το νοσηλευτικό προσωπικό με ειδικές στολές, λαμβάνει το απαραίτητο δείγμα.

Εξάλλου στο Νοσοκομείο Αναφοράς τοποθετήθηκε και ειδικό μηχάνημα για προσδιορισμό του γονιδιώματος του ιού, ενώ από αύριο Πέμπτη αναμένονται τα ειδικά αντιδραστήρια, ώστε τα δείγματα να εξετάζονται άμεσα και τα αποτελέσματα να είναι έτοιμα αυθημερόν, επιταχύνοντας την όλη διαδικασία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top