ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα 47 τα κρούσματα - Τρία νεα επιβεβαιωμένα

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στα 47 τα κρούσματα - Τρία νεα επιβεβαιωμένα

Ακόμη τρία κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ της Τετάρτης (25/03) ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί με τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων στα κατεχόμενα να ανέρχονται στα 47.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Πιλλί έκανε δήλωση στον παράνομο «Μπαϊράκ» ότι από τα τεστ (ΣΣ: τα γρήγορα τεστ που έκαναν χθες σε προσωπικό και «αστυνομικούς» στο υπό καραντίνα ξενοδοχείο Σάλαμις) τα 3 ήταν θετικά. Ετσι, τα συνολικά χθεσινά κρούσματα στα κατεχόμενα ήταν πέντε.

Ο κ. Πιλλί είπε ότι ο αριθμός των «πολιτών» του ψευδοκράτους που είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα έχει φτάσει πλέον στους 15 ενώ η κατάσταση των δύο Γερμανών πολιτών που νοσηλεύονται στον ειδικό χώρο του γενικού νοσοκομείου στην κατεχόμενη Λευκωσία έχει επιδεινωθεί και η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE