Τμ. Μετεωρολογίας: Αυξημένες νεφώσεις και ενδεχόμενο βροχής - Δείτε πότε υποχωρεί η σκόνη

Τμ. Μετεωρολογίας: Αυξημένες νεφώσεις και ενδεχόμενο βροχής - Δείτε πότε υποχωρεί η σκόνη

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται, αραιή κυρίως, σκόνη κατά διαστήµατα µέχρι το πρωί του Σαββάτου (27/03).

Σήµερα Πέμπτη (26/03) θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές και αργότερα και µέσες νεφώσεις, που από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα ορεινά και βορειοδυτικά, ενώ λίγες ελαφρές βροχές ενδέχεται να σηµειωθούν και στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, ενώ στα δυτικά το απόγευµα θα πνέουν µεταβλητοί ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Πέμπτη (26/03) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και αργότερα τοπικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (27/03) αναµένονται τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Το Σάββατο αναµένονται τοπικά βροχές και την Κυριακή τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τη νυχτα του Σαββάτου και την Κυριακή το πρωί στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση µέχρι το Σάββατο και µη αξιόλογη µεταβολή την Κυριακή, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE