ΠΑΦΟΣ: Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε μονοκάμπινο όχημα

ΠΑΦΟΣ: Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά σε μονοκάμπινο όχημα

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σε μονοκάμπινο όχημα αξίας 1000 ευρώ  σε αγροτικό  δρόμο στην Μεσόγη, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το μονοκάμπινο αυτοκίνητο που ανήκει σε εργοληπτική εταιρεία εντοπίσθηκε στις 4 το πρωί της Παρασκευής (27/03), να φλέγεται σε αγροτικό δρόμο που ενώνει την Μεσόγη με την Έμπα.

Από τη φωτιά το μονοκάμπινο όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Φωτογραφία Αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.