ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 28 νεκροί - 966 συνολικά τα κρούσματα

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 28 νεκροί - 966 συνολικά τα κρούσματα

Στους 28 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (27/03), ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας. 

Παράλληλα, ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι σήμερα καταγράφηκαν 74 νέα περιστατικά με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 966 ενώ 65 άτομα βρίσκονται διασωληνωμένα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα, τέσσερα άτομα που νοσηλεύονταν σε ΜΕΘ, παρουσίασαν βελτίωση και οι γιατροί έκριναν ότι μπορούν να αποδιασωληνωθούν. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE