ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο και το πούλησε για 80 ευρώ- Χειροπέδες στον καταζητούμενο 37χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψε αυτοκίνητο και το πούλησε για 80 ευρώ- Χειροπέδες στον καταζητούμενο 37χρονο

Η Αστυνομία Πάφου προχώρησε στην σύλληψη ενός καταζητούμενου 37χρονου  από την Γεωργία  και ενός δεύτερου προσώπου από το Καμερούν αιτητή πολιτικού ασύλου σε σχέση με υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής . Το αδίκημα διεπράχθη στις 22 Μαρτίου του 2020.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά τη σύλληψη του ο 37χρονος παραδέχτηκε την κλοπή του οχήματος.

Ομολόγησε  δε,  στους ανακριτές πως μετά την κλοπή του οχήματος, που πρόκειται για σαλούν μικρής αξίας που ανήκει σε αλλοδαπό, το μετέφερε σε συνεργείο ανακύκλωσης στην βιομηχανική περιοχή του Ανατολικού όπου και το πώλησε έναντι του ποσού των 80 ευρώ στο πρόσωπο από το Καμερούν που ήταν υπάλληλος του χώρου.

Ακολούθως η Αστυνομία, προχώρησε  στην σύλληψη των δύο προσώπων που έχουν τεθεί υπό κράτηση. Το  όχημα εντοπίσθηκε και θα παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE