ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Τι ισχύει με τον αριθμό 1433 - ‘Οι πολίτες καλούνται να δείξουν υπομονή και επιμονή‘

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Τι ισχύει με τον αριθμό 1433 - ‘Οι πολίτες καλούνται να δείξουν υπομονή και επιμονή‘

Ο Λειτουργός του Υπουργείο Εργασίας Άντης Αποστόλου μίλησε στο Κρατικό Ραδιόφωνο σε σχέση με τις δηλώσεις επιχειρήσεων αλλά και εργαζόμενων για εξασφάλιση επιδόματος. Παράλληλα, έδωσε και πληροφορίες για την λειτουργία της γραμμής που εξυπηρετεί τους πολίτες για αυτό το ζήτημα.

Όπως είπε, ο αριθμός εξυπηρέτησης για τα ζητήματα των αιτήσεων από εργαζόμενους, επιχειρήσεις και αιτητές ειδικού επιδόματος φροντίδας κοκ, είναι το 1433.

Οι ώρες λειτουργίας του τηλεφωνικού σταθμού είναι από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα. Υπάρχουν 8 τηλεφωνικές γραμμές για εξυπηρέτηση των χιλιάδων τηλεφωνημάτων. Μόλις εξυπηρετηθεί κάποιος συμπολίτης μας και ελευθερωθεί μία γραμμή, τότε μπαίνει σε λειτουργία το επόμενο τηλεφώνημα. Θα ήταν αδύνατο να υπάρχει αναμονή γιατί οι κλήσεις είναι πάρα πολλές.

Γι’ αυτό και οι πολίτες καλούνται να δείξουν υπομονή και επιμονή μέχρις ότου υπάρξει ανταπόκριση.

Πλέον ο Μέσος Όρος διαρκείας κάθε τηλεφωνήματος έχει ανεβεί αισθητά και φτάνει τα 3 –4 λεπτά, καθώς οι υπαλλήλοι βοηθούν και τους αιτητές επιδόματος με την συμπλήρωση της αίτησής τους.

Ο Μέσος Όρος των τηλεφωνημάτων την ημέρα έχει φθάσει τα 950 τηλεφωνήματα.

Τέλος, ο κ. Αποστόλου δήλωσε ότι θα ενημερωθούν σύντομα οι συντεχνιακές οργανώσεις για να μπορούν να ενημερώνουν και αυτές με τη σειρά τους τα μέλη τους. Έτσι θα υπάρξει καλύτερη συννενόηση και ο κόσμος θα εξυπηρετηθεί πιο σύντομα, κατέληξε.

Σημειώνεται ότι σήμερα το τηλεφωνικό κέντρο είναι κλειστό λόγω αργίας.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σε σχέση με την διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων και συχνά ερωτήματα που προκύπτουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

LIVE: Σαρωτική νίκη ΔΗΣΥ- Αύξηση ποσοστών σε ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ, εκτός Βουλής ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ & Οικολόγοι- Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι Εκλογές

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE