ΚΥΠΡΟΣ: Αναβολή Ολομέλειας για τις κρατικές εγγυήσεις - Απο Δευτέρα η νέα συζήτηση

ΚΥΠΡΟΣ: Αναβολή Ολομέλειας για τις κρατικές εγγυήσεις - Απο Δευτέρα η νέα συζήτηση

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών για αποδέσμευση κονδυλίων με θέμα συζήτησης το νομοσχέδιο για τις κυβερνητικές εγγυήσεις των 2 δισ. ευρώ προς τις τράπεζες.
 

Αποφασίστηκε αναβολή της προκαθορισμένης για το απόγευμα της Παρασκευής (3/4) συζήτησης της Ολομέλειας της Βουλής για να ψηφίσει τα νομοσχέδια και τον κανονισμό για τις αποφυλακίσεις και για τα νέα πρόστιμα των 300 ευρώ για τις παραβάσεις των περιορισμών διακίνησης και το νομοσχέδιο για τις κυβερνητικές εγγυήσεις.

Νέα ημερομηνία ορίστηκε η Δευτέρα (6/4) όπου τα κόμματα θα μεταφέρουν και θα καταθέσουν εισηγήσεις και απόψεις όσον αφορά την οικονομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE