Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αυτό ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) κ. Θεόδωρος Πετέλης.
Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», θέλησε να τονίσει πως οι νοσηλευτές του ΓΝ Πάφου εναλλάσσονται σε διάφορα πόστα όπως Τμήμα πρώτων βοηθειών, σταθμός ασθενοφόρων Πέγιας, αλλά και στο σταθμό αεροδρομίου.
Ο κ. Πετέλης θέλησε να τονίσει πως αυτό είναι κάτι πολύ επικίνδυνο για την διασπορά του ιού και πως πρέπει αυτό να σταματήσει και οι νοσηλευτές να τοποθετούνται σε συγκεκριμένα πόστα.
Καθίσταται σαφές πως με τέτοιους επιπόλαιους χειρισμούς διασπείρεται ο ιός. Όταν οι αρμόδιοι δεν μεριμνούν οι νοσηλευτές να κατέχουν μόνιμα πόστα, τότε ο κίνδυνος εξάπλωσης αυξάνεται.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




