ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Ο λόγος που άλλαξε την εισήγηση για Κύπελλο – «Για τους λίγους βλάκες, δεν μπορούμε…»

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Ο λόγος που άλλαξε την εισήγηση για Κύπελλο – «Για τους λίγους βλάκες, δεν μπορούμε…»

Μετά τη νέα του ανάρτηση στο θέμα εισηγήσεων για το τι πρέπει να γίνει στο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας, μετά την εξάπλωση κορονοϊού στην Κύπρο, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (02-04-2020) στον Super Sport FM.

Διαβάστε: 

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ο Μιχαηλίδης μετά από ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και σκέψεις – Ποια εισήγηση αποσύρει και πως την αντικαθιστά – «Δεν ήταν πρόθεση…»

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Η αρχική τοποθέτηση: «Παρακολουθώ στενά τα πράγματα. Έγραψα κάτι για τους αθλητές του ΚΟΑ και προχθές έγραψα κάτι για το ποδόσφαιρο. Είναι προσωπικές απόψεις και το ξεκαθαρίζω. Υπολογίζω ότι θα πάμε για Ιούνιο και Ιούλιο. Όταν το έγραψα μου έκαναν σχόλιο για τις ψηλές θερμοκρασίες. Θα πρέπει οι ειδικοί να βρουν τρόπο».

Για τις άλλες δυσκολίες που υπάρχουν
: «Και οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να επανέλθουν. Εγώ βλέπω ότι θα επεκταθούν τα μέτρα, χωρίς να μου έχει πει κάτι, κάποιος. Το θεωρώ δεδομένο. Για τους λίγους βλάκες, δεν μπορούν να κινδυνεύουμε όλοι μας. Εδώ πεθαίνει κόσμος. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω δει τα εγγόνια μου, εδώ και βδομάδες».

Γενικότερα για τις εισηγήσεις που έκανε:
 «Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θέλει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα στο γήπεδο. Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε υπολογισμούς και σχεδιασμούς. Αν δεν βγουν, τους αλλάζουμε. Πρέπει να γίνει αυτός ο σχεδιασμός και να έχουμε κατά νου, ότι θα τελειώσει η αγωνιστική περίοδος στο γήπεδο».

Για την αλλαγή που έκανε στην εισήγηση του αναφορικά με το κύπελλο
: «Μετά από σχόλια που μου έκαναν, αλλά και δικές μου δεύτερες σκέψεις, το άλλαξα αφού κατάλαβα ότι αδικείται η ΑΕΛ. Το άλλαξα και είπα να γίνουν μονοί αγώνες στα ημιτελικά».

Για το πότε θα αρχίσει η επόμενη χρονιά:
 «Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα να δοθεί χρόνος για ξεκούραση και να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα τον Οκτώβριο και να μετατεθούν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

The post ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: Ο λόγος που άλλαξε την εισήγηση για Κύπελλο – «Για τους λίγους βλάκες, δεν μπορούμε…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top