ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Θέλουμε να τον βρούμε νεκρό ή ζωντανό»- «Πιστεύουμε ότι κάπου είναι χτυπημένος» τα λόγια του πατέρα του στο ThemaOnline

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ Δ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ: «Θέλουμε να τον βρούμε νεκρό ή ζωντανό»- «Πιστεύουμε ότι κάπου είναι χτυπημένος» τα λόγια του πατέρα του στο ThemaOnline

«Μυστήριο» παραμένει η εξαφάνιση του 28χρονου Δημήτρη Αντωνίου στην Πάφο. Ο νεαρός εδώ και 20 σχεδόν μέρες αγνοείται, με την οικογένεια του να συνεχίζει τις άοκνες προσπάθειες για τον εντοπισμό του.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με τον πατέρα του, Κυριάκο Αντωνίου, ο Δημήτρης είχε αποφασίσει να μεταβεί σε εξοχική κατοικία που διατηρούν, μαζί με τη σκυλίτσα του, ενώ φαίνεται να υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένεια του μέχρι τις 19 Μαρτίου. Από τότε ο 28χρονος παραμένει άφαντος, χωρίς να εντοπιστεί σε στεριά και θάλασσα.

«Υπάρχουν μαρτυρίες ότι τον έχουν δει σε διάφορα σημεία, ωστόσο για την ώρα δεν έχει βρεθεί» αναφέρει ο κύριος Αντωνίου συμπληρώνοντας ότι υπήρχαν μαρτυρίες για διάφορες σημεία στην περιοχή του Ακάμα.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ζωντανός, ότι κάπου είναι κτυπημένος και δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Πιστεύουμε ότι μπορεί να είχε κτυπήσει στο κεφάλι και να έχει απώλεια μνήμης, ενώ συμβουλευτήκαμε και ψυχολόγο που μας ανέφερε ότι μετά από κτύπημα, μπορεί ο Δημήτρης να κρύβεται ή να έχει μια αλλόκοτη συμπεριφορά, γι αυτό και είναι δύσκολο να εντοπιστεί» ήταν τα λόγια του πατέρα του.

Όπως συμπλήρωσε, ο 28χρονος κολυμπούσε χειμώνα και καλοκαίρι, ενώ τη μέρα που φέρεται να χάθηκαν τα ίχνη του, ταβέρνα στην περιοχή δείχνει τον νεαρό να πηγαίνει για τροχάδιν. Στη συνέχεια φαίνεται πως έβγαλε τα ρούχα και μπήκε εντός του ύδατος χωρίς από τότε να δώσει σημεία ζωής.

«Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας, ωστόσο είμαστε προετοιμασμένοι και για τα δύο σενάρια. Θέλουμε να τον βρούμε νεκρό ή ζωντανό» δηλώνει με δύναμη ψυχής ο πατέρας του στο ThemaOnline.

«Το ότι δεν τον βρήκαμε στη θάλασσα, παρά τις τόσες μέρες ερευνών, μας οπλίζει με αισιοδοξία» είπε ο κύριος Κυριάκος που θέλησε, παράλληλα, να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που μαζί με φίλους και οικογένεια ένωσαν δυνάμεις και συμμετέχουν στις έρευνες.

Αναφορικά με το πού στρέφονται οι προσπάθειες τις επόμενες μέρες ο κ. Αντωνίου δήλωσε: «Περιμένομε αύριο μια ομάδα εθελοντών με τζετ-σκι, ενώ αναμένονται και drones τα οποία ψηλά θα χτενίσουν διάφορες περιοχές».

Σχετικά με την βοήθεια από την Αστυνομία ο κύριος Αντωνίου ανέφερε: «Δεν περιμένω και πολλά από τις Αρχές. Εκτός από 2-3 συγκεκριμένα μέλη της Δύναμης οι υπόλοιποι έρχονται για περίπατο».

Τέλος απηύθυνε για άλλη μια φορά έκκληση, σε όποιο γνωρίζει κάτι, σε όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία που θα βοηθήσει στις έρευνες, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top