ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ο Λανγκ – «Είμαστε η καλύτερη ομάδα και δεν θέλουμε πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο»!

Το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ο Λανγκ – «Είμαστε η καλύτερη ομάδα και δεν θέλουμε πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο»!

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα nemzetisport.hu, παραχώρησε ο Ούγγρος αμυντικός της Ομόνοιας, Άνταμ Λανγκ, με αφορμή την αξιέπαινη ενέργεια του, να βοηθήσει συμπατριώτες του που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση, αγοράζοντας 15 τάμπλετς, τα οποία δόθηκαν σε παιδιά άπορων οικογενειών, προκειμένου να διευκολύνουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση τους.

Ο Λανγκ μίλησε και για την Ομόνοια, αλλά και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλοι μας ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις μέσω του διαδικτύου. Η ομάδα μου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Κυπριακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, αλλά προβλέπω ότι μέχρι την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, δεν θα προκύψει καμία ουσιαστική εξέλιξη για το μέλλον του πρωταθλήματος. Εάν διαφοροποιηθεί το όλο σκηνικό, όλοι οι αρμόδιοι θα αναλύσουν τα δεδομένα και θα λάβουν αποφάσεις. Με βάση το πλάνο που υπάρχει αυτή την στιγμή, θα πρέπει να επαναρχίσει το πρωτάθλημα αρχές Μαΐου, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Για το πως βλέπει το ενδεχόμενο της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος και επικύρωσης της τωρινής βαθμολογίας, με δεδομένο ότι θα στεφθεί πρωταθλήτρια η Ομόνοια που είναι πρωτοπόρος:

«Η κατάσταση είναι διαφορετική σε κάθε χώρα. Προφανώς παντού προσπαθούν να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις και να βρουν λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Στην Κύπρο, οι συνέπειες της πανδημίας δεν είναι τόσο μεγάλες όσο στις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες και γι΄ αυτό τον λόγο, δεν θα αισθανόμουν ότι είναι δίκαιο να τερματιστεί τώρα το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στην πρώτη κατηγορία και το δείχνει αυτό και η βαθμολογία, αλλά υπάρχουν ακόμα εννέα αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν. Η μοίρα μας είναι στα χέρια μας. Αν κερδίσουμε τους υπόλοιπους αγώνες, τότε θα είμαστε πρωταθλητές. Αλλά δεν θα χαιρόμασταν ένα πρωτάθλημα χωρίς να παίξουμε τα τελευταία εννέα παιχνίδια. Η επιτυχία σε μία καθαρή και δίκαιη μάχη, θα ήταν πολύ πιο γλυκιά και νομίζω ότι οι περισσότερες ομάδες σκέφτονται το ίδιο».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα…

The post Το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ο Λανγκ – «Είμαστε η καλύτερη ομάδα και δεν θέλουμε πρωτάθλημα με αυτόν τον τρόπο»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top