Kαι όμως: Ο τηλεοπτικός πάροχος στη Γερμανία δίνει προκαταβολές για να βοηθήσει τις ομάδες!

Kαι όμως: Ο τηλεοπτικός πάροχος στη Γερμανία δίνει προκαταβολές για να βοηθήσει τις ομάδες!

 

Το οικονομικό πλήγμα -και- για τις γερμανικές ομάδες λόγω κορωνοϊού είναι πολύ μεγάλο, πλην όμως δεν πρόκειται να “πειραχτεί” το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, η συνδρομητική πλατφόρμα του “Sky” που έχει τα δικαιώματα των αγώνων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία, συζητάει με τις ομάδες για προκαταβολή τις τέταρτης και τελευταίας φετινής δόσης που επρόκειτο να δοθεί τον Μάιο, ώστε να ανασάνουν οικονομικά οι 36 σύλλογοι.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον μακρόχρονο συνεργάτη μας, την DFL (Deutsche Fußball Liga). Στο πλαίσιο αυτό διεξάγονται συζητήσεις με στόχο των εξεύρεση εποικοδομητικών λύσεων σε ό,τι αφορά την πληρωμή των αδειών χρήσης των δικαιωμάτων τους και τον πιθανό προγραμματισμό τους», δήλωσε εκπρόσωπος του συνδρομητικού καναλιού.

Το “Sky” είναι σήμερα ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του γερμανικού ποδοσφαίρου, καταβάλλοντας μ.ο. 876 εκατ. ευρώ ετησίως.

Πηγή: Sdna.gr

The post Kαι όμως: Ο τηλεοπτικός πάροχος στη Γερμανία δίνει προκαταβολές για να βοηθήσει τις ομάδες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE