LIKE ONLINE

Δ.ΠΑΦΟΥ: Επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων

Δ.ΠΑΦΟΥ: Επικαιροποίηση της βάσης δεδομένων

Υπηρεσίες για λογαριασμό του Δήμου για σκοπούς ομαλοποίησης, επικαιροποίησης και ενοποίησης της βάσης δεδομένων του Δήμου με στόχο αφενός τη γρηγορότερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των δημοτών και αφετέρου την εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων του Δήμου, προχωρεί ο Δήμος Πάφου .

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προς το σκοπό αυτό και σύμφωνα με τις πρόνοιες του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΓΚΠΔ) / Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 που τέθηκε σε εφαρμογή στις 25.5.2018 και της εθνικής νομοθεσίας (Νόμος 125(Ι)/2018), ο Δήμος Πάφου γνωστοποιεί ότι δυνάμει της σύμβασης ημερ. 29 Οκτωβρίου 2019 συνήψε συμφωνία με την εταιρεία Infocredit Group Ltd, η οποία θα ξεκινήσει από αύριο .

Στα πλαίσιο αυτό, λειτουργοί της εταιρείας Infocredit Group Ltd ενδεχομένως να επικοινωνήσουν με δημότες για επικαιροποίηση των στοιχείων τους.

Οι απαραίτητες πληροφορίες για το εν λόγω θέμα περιέχονται στο Ενημερωτικό Σημείωμα για την Επικαιροποίηση της Βάσης Δεδομένων του Δήμου Πάφου που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy

To υπό αναφοράν Ενημερωτικό Σημείωμα, προσθέτει στην ανακοίνωση του ο Δ. Πάφου, ενδέχεται να μεταβληθεί και γι’ αυτό, προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι όπως παρακολουθούν τακτικά τις ανακοινώσεις του Δήμου σε σχέση με το εν λόγω ζήτημα στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Δήμος Πάφου διαβεβαιώνει τους δημότες του και οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο ότι η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων γίνεται σε πλήρη αρμονία με τις διατάξεις του ΓΚΠΔ και της εθνικής νομοθεσίας.

Για πρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στη διεύθυνση [email protected]

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top