ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αυστηρά μέτρα ελέγχου στα γηροκομεία

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Αυστηρά μέτρα ελέγχου στα γηροκομεία

Η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) ζητά χωρίς καθυστέρηση όπως ληφθούν όλα τα αναγκαία και αυστηρά μέτρα ελέγχου στα γηροκομεία.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΕΚΥΣΥ εκφράζει την ανησυχία της για τα κρούσματα κορωνοϊού σε άτομα που διέμεναν σε γηροκομεία, αναφέροντας ότι επιβάλλεται τόσο από πλευράς Υπουργείου Υγείας, όσο και από πλευράς του Υπουργείου Εργασίας και των διευθύνσεων των γηροκομείων να πάρουν χωρίς καθυστέρηση όλα τα αναγκαία και αυστηρά μέτρα ελέγχου, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE