ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην Πενταδακτύλου κι έκαναν τους νταήδες – Τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην Πενταδακτύλου κι έκαναν τους νταήδες – Τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία

Δεν φτάνει που περιφέρονταν παράνομα στο κέντρο της Λευκωσίας, φαίνεται πως ήθελαν και τα ρέστα. Τουλάχιστον αυτό συνάγεται από την επίσημη θέση της Αστυνομίας.

Ο λόγος για τέσσερα άτομα που κινούνταν στην οδό Πενταδακτύλου παραβιάζοντας το διάταγμα στο πλαίσιο του Περί Λοιμοαθάρσεως Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν μέλη της δύναμης τους εντόπισαν στο σημείο και τους ζήτησαν τα σχετικά πιστοποιητικά, όχι μόνο ήταν αρνητικοί αλλά και αντέδρασαν.

Τελικά τα τέσσερα πρόσωπα τέθηκαν υπό σύλληψη και το πρωί της Τετάρτης (15/04) θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Βάσει της πληροφόρησής μας, πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς με καταγωγή από αφρικανική χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:10 (14/04).

*Φωτογραφία αρχείου

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE