ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην Πενταδακτύλου κι έκαναν τους νταήδες – Τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κυκλοφορούσαν στην Πενταδακτύλου κι έκαναν τους νταήδες – Τέσσερις συλλήψεις από την Αστυνομία

Δεν φτάνει που περιφέρονταν παράνομα στο κέντρο της Λευκωσίας, φαίνεται πως ήθελαν και τα ρέστα. Τουλάχιστον αυτό συνάγεται από την επίσημη θέση της Αστυνομίας.

Ο λόγος για τέσσερα άτομα που κινούνταν στην οδό Πενταδακτύλου παραβιάζοντας το διάταγμα στο πλαίσιο του Περί Λοιμοαθάρσεως Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όταν μέλη της δύναμης τους εντόπισαν στο σημείο και τους ζήτησαν τα σχετικά πιστοποιητικά, όχι μόνο ήταν αρνητικοί αλλά και αντέδρασαν.

Τελικά τα τέσσερα πρόσωπα τέθηκαν υπό σύλληψη και το πρωί της Τετάρτης (15/04) θα οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου.

Βάσει της πληροφόρησής μας, πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς με καταγωγή από αφρικανική χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 19:10 (14/04).

*Φωτογραφία αρχείου

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.