Στις 422 οι δειγματοληψίες από το προσωπικό του ΟΚΥπΥ για COVID-19, στις 963 στο σύνολο

Στις 422 οι δειγματοληψίες από το προσωπικό του ΟΚΥπΥ για COVID-19, στις 963 στο σύνολο

Στις 422 ανήλθαν οι δειγματοληψίες για εξέταση του προσωπικού του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) για COVID-19, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Πάμπος Χαριλάου.

 
Όπως ανέφερε σε γραπτή ενημέρωση των δημοσιογράφων, στα πλαίσια του προγράμματος για εξέταση του προσωπικού του ΟΚΥπΥ για COVID-19, έγιναν 442 δειγματοληψίες ως ακολούθως: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 160, Γενικό Νοσοκομείο Λαρνακας 143, Μακάρειο Νοσοκομείο 47, Νοσοκομείο Τροοδους 42 και Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 50.
 
Πρόσθεσε ότι από την αρχή του προγράμματος μέχρι σήμερα έγιναν 963 δειγματοληψίες. Τα αποτελέσματα αναμένονται.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE