Στις 422 οι δειγματοληψίες από το προσωπικό του ΟΚΥπΥ για COVID-19, στις 963 στο σύνολο

Στις 422 οι δειγματοληψίες από το προσωπικό του ΟΚΥπΥ για COVID-19, στις 963 στο σύνολο

Στις 422 ανήλθαν οι δειγματοληψίες για εξέταση του προσωπικού του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) για COVID-19, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) Πάμπος Χαριλάου.

 
Όπως ανέφερε σε γραπτή ενημέρωση των δημοσιογράφων, στα πλαίσια του προγράμματος για εξέταση του προσωπικού του ΟΚΥπΥ για COVID-19, έγιναν 442 δειγματοληψίες ως ακολούθως: Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 160, Γενικό Νοσοκομείο Λαρνακας 143, Μακάρειο Νοσοκομείο 47, Νοσοκομείο Τροοδους 42 και Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 50.
 
Πρόσθεσε ότι από την αρχή του προγράμματος μέχρι σήμερα έγιναν 963 δειγματοληψίες. Τα αποτελέσματα αναμένονται.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE