ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 25 ασθενείς νοσηλεύονται στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού- Τέσσερις οι διασωληνωμένοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 25 ασθενείς νοσηλεύονται στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού- Τέσσερις οι διασωληνωμένοι

Στους 25 ανήλθε την Μεγάλη Τετάρτη 15/4 ο αριθμός των ασθενών που βρίσκονται στον 5ο όροφο του ΓΝ Λεμεσού, την ώρα που τέσσερα άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΚΥπΥ, στη ΜΕΘ του δημόσιου νοσηλευτηρίου της Λεμεσού βρίσκονται και σήμερα διασωληνωμένοι τρεις ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ ένας ακόμη ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος με ύποπτα συμπτώματα.
 
Συνολικά 25 άτομα νοσηλεύονται στον 5ο όροφο, εκ των οποίων οι δυο έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό, ενώ 23 αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους.
 
Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, από τις 19:00 χθες μέχρι τις 07:00 σήμερα, εξετάστηκαν εννέα άτομα, τα οποία κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν εισαγωγή.
 
Ακόμη δυο άτομα έγιναν εισαγωγή μετά που προσήλθαν για εξέταση στο Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας που λειτουργεί στην ψυχιατρική πτέρυγα.
 
Εν τω μεταξύ οι δειγματοληπτικές εξετάσεις στους επαγγελματίες υγείας συνεχίζονται στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου Λεμεσού και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
 
Υπενθυμίζεται πως σε άλλα οκτώ σημεία της πόλης γίνονται δειγματοληπτικές εξετάσεις σε εργαζόμενους του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.