ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νικολάου: «Ανακατοσούρα…», πρωτάθλημα, η Ανόρθωση της τότε εποχής με τη σημερινή, Τιμούρ και όχι μόνο

Νικολάου: «Ανακατοσούρα…», πρωτάθλημα, η Ανόρθωση της τότε εποχής με τη σημερινή, Τιμούρ και όχι μόνο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Νίκος Νικολάου, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (15-04-2020) στον Super Sport FM. 

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για την κατάσταση με την αναστολή του πρωταθλήματος: «Άποψη μου είναι ότοι κάποια στιγμή πρέπει να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Για τους ποδοσφαιριστές, όμως, είναι πολύπλοκη κατάσταση, για την επαναφορά του σε καλή κατάτασταση. Θα είναι πιεστικός ο χρόνος. Είναι πολύ δύσκολο για όλους».

Το σχόλιο του για το πως είδε το πρωτάθλημα μέχρι τη διακοπή: «Έδειχνε το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες ήταν πολύ κοντά, θα είχε ωραίο τέλος, όμως, τώρα όλο αυτό δημιουργεί μια ανακατασούρα. Σίγουρα δεν θα δούμε αγώνες τους οποίου βλέπαμε μέχρι την διακοπή, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πουμε πολλά πράγματα».

Η Ανόρθωση της δικής του εποχής με την σημερινή και τον Κετσπάγια στον πάγκο: «Η φιλοσοφία είναι η ίδια, κτίστηκε στα ίδια πίστευω με τις ομάδες που χαρακτηριζούν τον Τιμουρ Κετσπάγια. Βλέπεις φλόγα, το κίνητρο, την πειθαρχία, βγάζει υγεία η ομάδα. Αυτά τα είχαμε και την εποχή το 2004-2005. Αγωνιστικά, όμως, είναι διαφορετικά. Το αποτέλεσμα το παίρνει το σύνολο, κάποιοι έχουν ταλέντο που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Η ομάδα έχει πολύ καλό κορμό, με τερματοφύλακα, δυο αμυντικούς και τον Ράγιος. Επαιξαν καθοριστικό ρόλο για την πορεία, ο Ράγιος είναι δημιουργικός και είχε το γκολ. Δεν μειώνεται, όμως, η προσφορα του οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή».

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Σέβεται το άθλημα, υπεράνω όλων είναι αυτό που μας έκανε χαρακτήρες. Είναι επαγγελματίας, δεν δέχεται να αδικείς το άθλημα. Θέλει ότιδηποτε κάνει να το κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Είναι πιο ώριμος και πιο ήρεμος ο Τιμούρ».

Η εποχή με την Τραπεζούντα και συσπείρωση του φίλαθλου κόσμου της Κύπρου: «Εκτιμώ ότι αυτές οι διαφορές που υπάρχουν σήμερα, λόγω της κατάστασης στο κυπριακό ποδόσφαιρο, θα ξεπεραστούν… Ελπίζουμε να επιτευχθεί ξανά παρόμοιο επίτευγμα και να συσπειρωθεί ο κόσμος ξανά, όπως, και τότε. Την εποχή εκείνη ο κόσμος ήταν πιο ταυτισμένος, ήταν και ο αντίπαλος, δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Μας λείπει σήμερα αυτό, δεν μπορούμε να ταυτιστούμε με τέτοιες στιγμές».

Καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου: «Τα κορυφαία ματς για μένα είναι αυτά που έχουν παίξει με την Τραπεζούντα. Στο δικό μου μυαλό υπερκαλύπτετει αυτό που έγινε τότε…Έχει στιγματίσει την καριέρα όλων μας».

Για τις Ακαδημίες: «Οι ομάδες πλέον έχουν ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες τους στα ρόστερ τους. Ο Κύπριος πρέπει ν’ αρπάξει την ευκαιρία και να δείξει ότι είναι καλύτερος. Δύσκολη περίοδος και γι’ αυτόν».

The post Νικολάου: «Ανακατοσούρα…», πρωτάθλημα, η Ανόρθωση της τότε εποχής με τη σημερινή, Τιμούρ και όχι μόνο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top