ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέντε εξιτήρια σε ασθενείς δόθηκαν από το Νοσοκομείο Αναφοράς - Μεταφέρονται στο Eden Resort τα άτομα από το αρτοποιείο

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πέντε εξιτήρια σε ασθενείς δόθηκαν από το Νοσοκομείο Αναφοράς - Μεταφέρονται στο Eden Resort τα άτομα από το αρτοποιείο

Πέντε εξιτήρια δόθηκαν σήμερα σε ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Τα εξιτήρια δόθηκαν σε ασθενείς των οποίων τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκαν, ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Οι τρεις ασθενείς μεταφέρθηκαν σπίτι τους όπου θα παραμείνουν υπό περιορισμό για 14 μέρες, ενώ οι άλλοι δύο διακομίσθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου και θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Τερσεφάνου μεταφέρθηκαν επίσης τα 12 πρόσωπα που έχουν μολυνθεί με τον ιό και που εντοπίστηκαν σε εργοστάσιο παραγωγής αρτοποιημάτων στην Λάρνακα και τελούσαν υπό περιορισμό σε ξενοδοχείο.

Από το Νοσοκομείο Αναφοράς μεταφέρθηκε στην Τερσεφάνου και ο αλλοδαπός κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές που βρέθηκε θετικός στον ιό και ο οποίος διαμένει μόνος στο δωμάτιο του υπό τη φρούρηση Αστυνομίας.

Αργότερα απόψε αναμένεται να μεταφερθούν στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort άλλα 30 άτομα με κορωνοϊό, με ήπια όμως συμπτώματα που τελούσαν υπό περιορισμό σε χώρους διαμονής που επιλέγηκαν από το Υπουργείο Υγείας.

Συνολικά στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται σήμερα 59 άτομα.

Μέχρι τις επτά το απόγευμα συνολικά 19 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς, τρεις εκ των οποίων στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, αφού χρειάζονται πιο στενή παρακολούθηση.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν 122 εισαγωγές ασθενών και δόθηκαν 91 εξιτήρια.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top